top of page

 INFORMATIE PAGINA

Wat U wilt weten als U van plan bent om de Sint te boeken:

Kijk voor meer Actualiteiten op Facebook ,Volg ons op Facebook en Twitter  Deze worden regelmatig vernieuwd ook Contact via facebook is mogelijk

Sint.jpg

Tip: Alles word duurder daardoor laat men vele extra's achterwege

Om het betaalbaar te maken kan men de Sint op bezoek laten komen ,en dit in samenwerking met buren , vrienden of familie. men kiest het gastgezin waar Sint dan komt en dan kunnen de deelnemers de kosten delen. En zo is het dan een stuk goedkoper.

Deze Sinterklaas komt uit Sittard en is sinterklaas voor Beide Limburgen zowel Belgie als Nederland .Hij doet intochten en komt in winkels, bedrijven,Scholen in heel Nederland en Belgie, en ja ook bij jou thuis natuurlijk (enkel Limburg) en nog op vele andere plaatsen . Deze Sinterklaas is te boeken als Nederlandse TV Sint (ntr) (Foto Boven) en ook als de Vlaamse TV Sint (Foto Rechts) wel bekend van de serie "Dag Sinterklaas"en de TV intocht van Antwerpen (Ketnet) dit is voor bedrijven intochten en winkels te bestellen. Voor huisbezoeken zijn dat specifieke dagen die U kunt terugvinden op onze Facebook pagina. 

Wij komen standaard 30 minuten met 2  roetveeg pieten (Huisbezoeken ZWARTE PIETEN) maar het kan ook langer als het moet hangt af hoeveel kinderen er bij betrokken zijn en hoeveel aandacht per kind .Wij doen huisbezoeken van 30 minuten binnen een straal van 30 km (maximum half uur reistijd).

De afgesproken bezoektijden proberen we zo goed mogelijk aan te houden Let wel er kunnen vetragingen voorkomen afhankelijk van verschillende oorzaken voeg daarom bij boeking steeds een telefoon nummer toe zodat we u kunnen bereiken. Tijdens de bezoeken kunnen we geen gesprekken aanemen.

Regio.jpg

Als die afstand groter is dan doen we enkel bezoeken vanaf minimum 1 uur. U begrijpt dat wij geen 2 uur gaan rijden voor een bezoek van 30 minuten. We verliezen dan teveel tijd en de onkosten worden dan te hoog. We proberen de onkosten zo laag mogelijk te houden in het duurste geval  20 Euro.

Wij krijgen van de Luisterpieten en de spionagepieten  gewoonlijk (Via E-mail of overhandiging ) informatie over de kinderen wat voor een leuke dingen ze hebben gedaan goede rapporten goede daden enz.... Dat wordt allemaal opgeschreven in het grote Sint Nicolaas boek het wordt dan een waar feest voor ze . Ook worden wel negatieve dingen vermeld door de Luisterpieten en de spionagepieten van niet opruimen niet slapen gaan enz... niet goed eten. Maar wij stellen vast dat veel kinderen sowieso al angst voor Sinterklaas hebben en zo maak je het alleen maar erger.Laat Sinterklaas alsjeblieft een feest blijven wij weten uit onderzoeken dat sint en vooral de pieten vaak gebruikt worden om kinderen te doen gehoorzamen zo maak je een kind bang en wie wil er een angstig kind ? Niemand toch? Het moet toch een feest blijven niet? Ook worden Ouders en grootouders aanwezig wel eens op de korrel genomen indien gewenst om het feest nog wat meer op te vrolijken. Dit alles indien u dit wenst binnen een bepaald tijdsbestek natuurlijk maar U bent de organisator dus u ontwerpt het feest eigenlijk dus kijk maar even waar U zin in heeft. De tarieven beginnen bij 60 euro (excl. reisonkosten) voor 30 minuten. U kunt dit vinden hier onderaan op deze pagina daar staan alle prijzen. Hoe gaat het dan met de cadeautjes? ja onze pieten gaan op zoek naar deze cadeautjes met hulp van u natuurlijk want wij weten ook niet waar de pieten de pakjes afgelopen nacht hebben neergelegd snapt U? Ook is het zo dat de pieten de cadeautjes al buiten klaar zetten net voordat de sint komt,dat is ook gemakkelijk natuurlijk.U kunt het verlanglijstje van de kinderen of een mooie kleurplaat met het onkostenbedrag dat afgesproken is in een enveloppe aan een van de pieten geven die zorgen dan dat Sint deze mooie kleurplaten enz.. ontvangt wij hangen deze dan op in ons pietenhuis.Let wel op Sinterklaas Limburg is geen bedrijf wij zijn particulieren. En hebben geen KVK registratie of BTW nummer omdat we slechts 1 maand per jaar actief zijn. Indien u een kwitantie wenst voor de administratie gelieve dit te vermelden bij de reservatie. We geven de kinderen een klein snoepzakje inbegrepen in de prijs. Voor bedrijven en winkels Snoepgoed of snoepzakjes kan op aanvraag. Dit dient vooraf betaald te worden bestellen moet  4 weken op voorhand.

 

Sinterklaas doet bij de bedrijven standaard activiteiten cadeaus/Snoep uitdelen gesprekje met de kinderen . We doen geen Animatie zoals clowns ,balonnen en dergelijke activiteiten .Die kunt u vinden via Google en Theaterbureaus

price.png

Boekingen langer dan een uur kunnen wel buiten de regio dit kunnen we overeenkomen. Bij huisbezoeken krijgen de kinderen een snoepzakje

bottom of page